|
|
|
|
|
|
|
I dette nyhedsbrev kan du læse om:
|
- Nyt fra Anders
- Corona, Covid-19
- Kandidatuddannelsesreform
- Publiceringsstrategi
- Kunstprojekt
- Lønforhandlinger
- Hjemmearbejdspladser – fysisk arbejdsmiljø
- Undervisning og eksamen under nedlukning
- Ny service på biblioteket
- Sommersupplering
- Aflysning af aftagerpanelmødet
- Nyt fra Center for Daginstitutionsforskning - CeDif
- Nyt projekt: Socialt iværksætteri på RUC
- Social bæredygtighed – hvad er det?
- SEM Podcast Series WHYSE?
- Andre arrangementer majl - august
- Nye IMT publikationer
- IMT mødematerialer, publikationer og presseklip
- Om IMT Nyhedsbrev
|
|
|
|
|
Kære alle i Institut for Mennesker og Teknologi
|
|
I dette maj-nummer af nyhedsbrev for Institut for Mennesker og Teknologi vil jeg komme ind på Corona-situationen, arbejdet med kandidatuddannelsesreformen, instituttets forslag til publiceringsstrategi og et nyt kunstprojekt på RUC, der varetages af kunstnergruppen SUPERFLEX med aktiv inddragelse af medarbejdere og studerende fra RUC.
|
Corona, Covid-19
|
|
Efter syv ugers nedlukning af universitetet og omlægning til fjernkommunikation gennemføres fortsat mange af de sædvanlige fælles aktiviteter.
- Vi holder møder i instituttets udvalg og råd
- Vi holder ansættelsessamtaler og velkomstsamtaler
- Vi har møder med alle de større eksternt finansierede forskningsprojekter
- Vi holder allokeringsmøder
- Og så vi har møder med alle de faglige miljøer om kandidatuddannelsesreformen
Foto: Anders Siig Andersen
|
Også på universitetet er der fortsat fokus på mange aktivitetsområder.
Det gælder bl.a.:
- Kandidatuddannelsesreformen
- Coronaberedskabet
- Nye budgetbesparelser
- Forberedelse af ny budgetmodel
- Institutternes publiceringsstrategier
- En ny it-strategi
- Bygge- og flytteprojektet
- Et kunstprojekt, som varetages af kunstnergruppen SUPERFLEX.
Samtidig med at situationen med Corona i sig selv bliver lidt mere hverdagsagtig, hører vi også rigtig mange giver udtryk for savn. Et savn af de fysiske møder med kolleger og den daglige tilstedeværelse på arbejdspladsen. Fjernkommunikation distancerer relationer, og det bliver lidt vanskeligere at mærke hinanden, når den fysiske tilstedeværelse og de mere uformelle omgangsformer forsvinder.
10. Maj er næste skæringsdato for hvilke sektorer, der kan åbne i samfundet, men den type arbejde, vi er beskæftiget med ved IMT, står nok ikke i første række til at åbne. Indtil videre er det ikke tilladt at møde i arbejdets medfør hverken på eller uden for RUC.
|
Kandidatuddannelsesreform
|
|
Arbejdet med kandidatuddannelsesreformen er stadig i den indledende og afsøgende fase frem mod bestyrelsesmødet den 11. juni, hvor reformen skal besluttes. Inden bestyrelsesmødet inddrages Akademisk Råd, UDDU og HSU. Ved IMT holder ledelsen i øjeblikket en møderække med alle fagmiljøer, hvor vi drøfter aktuelle udfordringer for fag og uddannelser og forslag til bevarelse af eksisterende uddannelser henholdsvis til udvikling af nye uddannelser. Som udgangspunkt for drøftelserne har vi udarbejdet et powerpoint oplæg (pdf-fil), som blev fremlagt på personalemødet i instituttet den 15. april. Hvis bestyrelsen beslutter at iværksætte kandidatuddannelsesreformen kommer arbejdet til at foregå i tre hovedfaser:
Fase 1: Udvikling og indkredsning af uddannelser (fra bestyrelsens beslutning til fremsendelse af uddannelser til endelig godkendelse ultimo 2020)
Fase 2: Færdiggørelse af uddannelser til bestyrelsens godkendelse (fra ultimo 2020 til bestyrelsens møde i april 2021)
Fase 3: Detaljeret udarbejdelse af studieordninger samt prækvalificering (fra primo 2021)
Bestyrelsen vil også blive bedte om at tage stilling til et budget for processen, som kan sikre, at der kan afsættes personaleressourcer til arbejdet.
|
Publiceringsstrategi
|
|
Efter behandling i forskningsudvalg og institutråd har vi indsendt forslag til publiceringsstrategi for IMT. Forslaget vil blive behandlet i Universitetsledelsen, som evt. vil foreslå mindre ændringer.
|
Forslaget til publiceringsstrategi er samstemt med RUC’s publiceringspolitik. RUC har en ambition om forskningshøjde på internationalt niveau og måler sin samlede forskningsproduktion med afsæt i BFI. Men forskningskvalitet tænkes også bredere på RUC, fordi samfundsmæssig impact og tiltrækning af forskningsmidler ikke altid afhænger af publikationer, hvis relevans kan måles i BFI.
En stor del af forskningen ved IMT er tværvidenskabelig, mens især højt rankede publikationskanaler ofte er monodisciplinære. Megen forskning ved IMT er desuden empiritung, problemorienteret og båret af et forandringssigte. Det kan derfor være en udfordring at finde fremgangsmåder, som kan honorere RUC’s ambitioner om forskningshøjde på internationalt niveau samtidig med, at vi indfrier ambitioner om dobbelt impact.
Samtidig må vi erkende, at vi ved IMT samlet har et lavere niveau i BFI point og publikationer end de øvrige institutter. I 2017 havde IMT 27% af RUC’s samlede forskningspublikationer, 20,2% af RUC’s BFI publikationer, 17,8% af RUC’s BFI point og 15,3% af RUC’s BFI 2 point (jf. Forskningsredegørelsen). IMT ligger nogenlunde på et gennemsnitligt niveau i forhold til samlet antal forskningspublikationer. Men IMT ligger under det gennemsnitlige niveau, når der ses på samlet antal BFI publikationer og point og betydeligt under det gennemsnitlige niveau, når der ses på BFI 2 point (ca. halvt så mange pr. VIP som de øvrige institutter i gennemsnit).
Der er desuden en tendens til, at de øvrige institutter hjemtager stadig flere eksterne bevillinger - et område hvor IMT tidligere har haft en markant førerposition. Konkurrencen om frie forskningsmidler på baggrund af originale forskningsidéer og excellente CV øges. Det er fortsat muligt at tiltrække kommnale, regionale og interregionale midler med primært fokus på forskningens forandringssigte, men det er også tydeligt, at eksterne strategiske bevillinger i stigende grad forudsætter eksterne aktører.
På denne baggrund ønsker IMT at styrke forskningens synlighed og videnskabelige anerkendelse ved i højere grad at publicere gennem peer vurderede nationale og internationale publiceringskanaler, at blive citeret for banebrydende tværfaglig forskning og have et stærkt samarbejde med betydningsfulde internationale forskningsmiljøer. IMT vil fremadrettet prioritere BFI udløsende publikationer med øget vægt på BFI 2, publicering af monografier med øget vægt på udgivelse via internationalt anerkendte forlag, redaktion og udgivelse af sær- og specialnumre af anerkendte tidsskrifter samt fælles publicering med internationale forskerkolleger. IMT vil fremadrettet nedprioritere udgivelsen af rapporter, paper og abstract, som ikke efterfølges af videnskabelig anerkendt publicering.
IMT sætter få men væsentlige kvantitative mål for publiceringsaktiviteten, som er i overensstemmelse med de mål, der er formuleret i instituttets forskningsstrategi 2017-2020 og i RUC’s mindstekrav til publicering:
- Forskningsgrupperne forventes at bidrage til at realisere publiceringsstrategien ved at øge det gennemsnitlige antal af BFI publikationer pr. VIP med 2% om året, antallet af BFI point pr. VIP med 2,5% om året og antallet af citationer pr. VIP ligeledes med 2,5% om året.
- Fastansatte forskere forventes som minimum at publicere tre BFI-point eller seks BFI-publikationer over en tre-årig periode
Af forslaget til publieringsstrategi fremgår desuden, at Instituttets forskningsgrupper hver forventes at udarbejde en liste med foretrukne BFI-udløsende tidsskrifter, konferenceserier og forlag og desuden at angive prioriterede fremmedsprogede kvalitetstidsskrifter, konferenceserier og forlag inden for deres forskningsområder. Listerne gøres offentligt tilgængelige på forskningsgruppernes hjemmesider. Formålet er, at listerne både kan være orienteringsgivende for forskningsgruppernes medlemmer og vise omverden, hvilke nationale og internationale forskningsfora, som de enkelte forskningsgrupper hovedsagligt bidrager til at udvikle.
Forslaget til publiceringsstrategi indeholder endvidere særlige afsnit om open access, dobbelt impact og instituttets økonomiske og organisatoriske understøttelse af forsknings- og anden publicering.
|
Kunstprojekt
|
|
I forlængelse af udarbejdelsen af den ny helhedsplan for den fysiske udvikling af Roskilde Universitet har Bygningsstyrelsen udbudt en kunstopgave, der skal medvirke til at forstærke Roskilde Universitets profil, samt at skabe sammenhæng på tværs af campus.
|
Vinderen af udbuddet er kunstnergruppen SUPERFLEX. Gruppen skriver: “The intervention at Roskilde University will be developed in several stages, starting with a period of multidisciplinary research and resulting in the design of a sculptural infrastructure with the purpose of serving the needs of both humans and underwater species.”
|
Første skridt i processen er en ‘Interspecies Participatory Workshop’, hvor 15 studerende og ansatte fra RUC inviteres til at deltage.
Workshop omfatter tre faser:
Fase 1: Gruppen introduceres til projektet, der arbejdes med, hvordan menneskelige perspektiver kan relateres til andre arters perspektiver og deltagerne bedes om at sætte sig ind i, hvordan andre arter tænker (fisk, coraler, alger mv.)
Fase 2: Enkeltdeltagere interviewes, mens de tænker og handler som marine arter. Der benyttes masker for at øge muligheden for indlevelse.
Fase 3: I den tredje fase hypnotiseres deltagerne for at bringe dem endnu tættere på oplevelses- og erfaringsverdenen blandt marine arter.
Om det endelige kunstværk skriver SUPERFLEX:
”The final design of the structure will synthesise the necessities and desires of the present human campus and future fish school, our expanded collective. It will be designed to be used by humans and subaquatic species, a place where to sit, lay down, swim, float, climb, look up or even migrate vertically. The resultant artwork will be made by corals, students, SUPERFLEX, fish, professors, polyps and RUC staff; it will be a collective creation by an interspecies campus.”
På baggrund af rundspørge hos studie- og forskningsgruppeledere har IMT udvalgt to VIP, én TAP og to studerende til at deltage i workshoppen - alle med særlig interesse i det kunstneriske område.
|
Jeg vil slutte af med endnu engang at takke for jeres imponerende indsats i den meget vanskelige situation, som Corona-beredskabet og den fysiske nedlukning af universitetet stiller os alle over for.
De bedste forårshilsner
Anders Siig Andersen
Institutleder
Institut for Mennesker og Teknologi
|
Bygning 44.1 venter på at tages i brug
Foto: Niels Hilfling
|
|
|
|
|
Lønforhandlinger
|
|
Som nævnt i forrige nyhedsbrev følger årets lønforhandlinger tidsplanen. Møder mellem ledelse og tillidsrepræsentant er allerede gennemført og flere følger. Typisk afholdes 2-3 møder på hvert forhandlingsområde.
Forhandlingerne skal være afsluttet 1. juni.
|
Hjemmearbejdspladser – fysisk arbejdsmiljø
|
|
Universitetet har nu været nedlukket i 7 uger – og arbejdet hjemmefra er blevet næsten hverdag. Det er mange timer hver dag, vi nu tilbringer ved arbejdsbordet og Pc’en – derfor er det vigtigt, at indretningen af arbejdspladsen er så god som muligt.
Mange har allerede hentet udstyr fra arbejdspladsen på instituttet: It-skærme, mouse trapper, stol, o.a.. Det er tilladt at hente denne type inventar fra egen arbejdsplads. Send en mail til Liselotte Gregart og oplys herom. Husk: man må ikke arbejde på universitetet.
Har du behov for yderligere udstyr – skriv ligeledes til Liselotte Gregart – hvorefter vi søger at bistå bedst muligt.
|
|
|
|
|
Undervisning og eksamen under nedlukning
|
|
Over de seneste 6 uger har vi bevæget os fra, hvad man må betragte som krisehåndtering i forbindelse med nedlukning til, hvad vi nu kan kalde en slags ’drift’! Undervisning og prøver gennemføres på fornemmeste vis digitalt. Det betyder også, at understøttelsen af arbejdet har bevæget sig fra overhovedet at få udbredt kendskabet til Teams og hvordan det fungerer, til nu i højere grad at kunne gå mere i detaljen og understøtte individuelle behov for sparring. Det generelle fokus er nu på afholdelse af mundtlige prøver via Teams.
|
En del af underviserne ved IMT har allerede gennemført de første mundtlige prøver over Teams og mange gode erfaringer, fif og forslag til ændringer eller vejledninger er kommet frem fra kolleger. Send endelig opsamlinger på erfaringer med gennemførsel af mundtlig eksamen videre til mig eller uddannelsesmedarbejderne. Så vil vi sørge for at de bliver samlet op og benyttes i det videre arbejde.
|
Vi håber fortsat, at vi kan gennemføre de mundtlige gruppeeksamener på campus til juni. Det er en prioritet for RUC. Imidlertid planlægges der sådan, at ved fastlæggelse af eksamenstidspunkt vil der både blive tildelt er fysisk lokale og et digitalt. På den måde planlægges med begge scenarier.
Der vil være både medarbejdere og studerende, som ikke kan deltage i en eksamen på campus af forskellige legitime grunde. For dem vil det blive muligt at gennemføre den mundtlige eksamen som et mix, hvor nogle af deltagerne deltager fra deres hjem. Der vil komme besked om, hvad man skal gøre for at få denne mulighed.
|
|
|
|
|
Ny service på biblioteket
|
|
Mange af jer har savnet at kunne benytte adgangen til bibliotekets materialer under nedlukningen. Biblioteket har hele tiden tilbudt adgang til en bibliotekar, men nu udvider de med en midlertidig PDF leveringsservice. Det betyder, at de åbner for adgang til pdf-levering fra fysisk materiale fra biblioteket på RUC til.
Servicen er målrettet såvel studerende som ansatte med henblik på at give adgang til materiale, som er kritisk nødvendigt for afsluttende studenterprojekter og forskning. Servicen er i overensstemmelse med de ophavsretslige aftaler der er indgået med CopyDan: Både den almene aftale og den særlig Covid-19 aftale. Af hensyn til de sundhedsfaglige anbefalinger om at mindske smittespredning er servicen af begrænset omfang.
For at få adgang til fysisk materiale, skal man udfylde en formular, som ligger på RUC intra. Biblioteket sørger for at fremfinde det ønskede materiale, sende en pdf til den studerende eller ansatte, eller gøre materialet tilgængeligt via Teams. Der vil være en behandlingstid på 2-3 dage og vi kan garantere levering indenfor 1 uge.
|
|
|
|
|
Sommersupplering
|
|
Vi ved endnu ikke hvor længe nedlukningen i dette semester vil vare, men ser frem til at kunne tage imod et nyt hold studerende ved næste semester. En del uddannelser optager ansøgere med krav om gennemførsel af sommersupplering. Sommersuppleringen gennemføres i år gennem helt eller delvist at omlægge undervisningen til fjernundervisning. Det er også forventningen, at vi kan modtage nye studerende fra andre lande næste semester.
|
|
|
|
|
Aflysning af aftagerpanelmødet
|
|
På grund af nedlukningen har vi aflyst mødet med aftagerpanelet d. 13. maj. Vi forventer imidlertid at få stort behov for at føre dialog med panelet i det kommende år i forbindelse med udvikling af udbuddet af kandidatuddannelser. Der er planlagt et møde d. 12. november. Dertil forventer vi at få behov for bidrag fra panelmedlemmer ifht. udvikling af konkrete uddannelsesforslag, samt til det samlede uddannelseslandskab på RUC i løbet af efteråret.
|
|
|
|
|
Nyt fra Center for Daginstitutionsforskning
|
|
NY SERIE om faglig læsning:
Som en del af CeDifs forskningsformidling har centeret i foråret lanceret en serie af korte introduktioner til forskningspublikationer, som er blevet til i regi af CeDif og samtidig er tilgængelige online og som open source. Den direkte anledning til lanceringen har været, at CeDif i forbindelse med Corona-krisen har fået en henvendelser fra studerende, der er ramt af bibliotekernes nedlukning og derfor har efterspurgt tilgængelig litteratur.
Serien henvender sig derfor til pædagogstuderende, men også til pædagoger og pædagogiske ledere, som ønsker at holde sig ajour med forskningen indenfor deres fagområde og desuden til meningsdannere og politikere med interesse i feltet. Den har fået en god modtagelse og givet forskningen større synlighed i praksisfeltet.
|
Arrangementer:
CeDif har som andre RUC-enheder været nødt til at aflyse planlagte arrangementer og konferencer i foråret. De fleste er dog udskudt til et senere tidspunkt, og nye datoer bliver annonceret på CeDifs hjemmeside og i IMT nyhedsbrev.
|
|
|
|
|
Nyt projekt: Socialt iværksætteri på RUC
|
|
– støttet af EU-midler, Innovationsdistrikt Sjælland og Roskilde Kommune
Et pilotprojekt med socialt iværksætteri starter op hen over sommeren 2020. Ambitionen er at udvikle et generisk koncept for et kompetence- og læringsmiljø med særligt fokus på social- og miljømæssig innovation og socialt iværksætteri. Impact hub’en vil have særligt fokus på udvikling af demokratisk ledet organisationer, tværsektorielle samarbejder (herunder socialøkonomiske virksomheder) og studenter-involvering.
|
|
|
|
|
At arbejde med at skabe socialt og økologisk impact kræver særlig viden og kompetencer. For eksempel har man brug for at vide, hvordan man kan arbejde med tre bundlinjer (økonomisk, socialt og økologisk), og hvordan man organiserer sine samarbejder på tværs af sektorer eller, hvordan man bygger en organisation med demokratisk ledelse. Formålet er, at der gennem Impact Hub’en skabes en ramme for læring og udvikling, som tilbyder en særlig tilgang til iværksætteri, nemlig den med fokus på socialt og miljømæssig impact.
Projektpartnerne er Konsulenthuset for Socialøkonomi, Bragt & Galmez – Design & Innovation Studio og Roskilde Universitet.
Projektet løber til februar 2021.
Hvis du som kollega har lyst til at være med og/eller allerede har prøvet kræfter med socialt/impact iværksætteri, så hører Katia Dupret gerne fra dig.
Hvis du har kendskab til studerende, som kunne tænke sig at blive involveret i projektet enten med egne ideer eller med at organisere aktiviteter, må du ligeledes gerne sende dem videre til Katia Dupret på katia@ruc.dk.
|
|
|
|
|
Social bæredygtighed – hvad er det?
|
|
Forskere fra IMT beskæftiger sig med social bæredygtighed. Super aktuelt i en tid, hvor vi må passe på hinanden på afstand. Hvad er social bæredygtighed? Hvordan sikrer man den i fremtiden? Hvad skal man undgå? Forskningsgruppen Organisering, Etik og Social Bæredygtighed har igennem forskellige fagligheder og praksisser behandlet disse spørgsmål i bogen, der bliver introduceret i videoen til højre. Klik på billedet...
|
|
|
|
|
SEM Podcast Series WHYSE?
|
|
Students from the Master in Social Entrepreneurship and Management are producing podcasts related to the programme, based on projects, alumni, internships etc. After participation in Corona-related Hackathons two of them produced a first Corona-episode.
There is a Facebook page and podcasts are available on Soundcloud and Spotify.
|
|
|
|
|
IMT arrangementer maj - august
|
|
Grundet Cororna-krisen tages der forbehold for om arrangementerne bliver afholdt.
Arrangementerne afholdes kun så fremt rektoratet atter har givet grønt lys til at åbne RUC op for arrangementer m.m.
|
4. juni kl. 14 - 15.30: Bogreception Subjectivity and Knowledge: Generalization in the Psychological Study of Everyday Life
Højholt, C., & Schraube, E. (Eds.) (2019). Subjectivity and Knowledge: Generalization in the Psychological Study of Everyday Life. Cham: Springer. (Series: Theory and History in the Human and Social Sciences)
|
|
|
|
|
Based on a critique of disembodied and universalist conceptions of developing scientific knowledge this book is engaged in rethinking the practice of generalization in psychological theory, methodology and research. How do we get in touch and explore general connections on the basis of the situated, subjective, and contextual character of psychological phenomena? What is the role of critique in the processes of generalization? How do we systematically include the subjectivity of the researcher as well as the research participants in the practice of generalization? How to develop analytical concepts and strategies which help us to conceive of psychological phenomena as processes and movements, and how does the development of knowledge involve transformations of everyday practice? The book contributes to a theoretical and methodological vocabulary which includes the subjective dimension of human life in psychological inquiry, and situates the processes of generalization in persons’ common, social, cultural and material practices of everyday living.
Prof. Mariane Hedegaard (Copenhagen University) will give a commentary on the book. Furthermore, some of the authors including Charlotte Højholt, Ernst Schraube, Erik Axel, Jytte Bang, Line Lerche Mørke, Niklas Chimirri, Ole Dreier, and Peter Busch-Jensen will present a few ideas of their chapters followed by a general discussion.
|
18. - 21. august: IMT-International PhD Summer School: Methodological Issues
This year’s summer school will focus on methodological issues informed by theory. The ambition is to present and discuss research approaches in which we seek transparency and critical reflections on methods, methodology and how these choices form our analysis, representations and texts. Such activities might include issues of subjectivity and discourses, learning and societal contexts that help us reframe and rethink qualitative research in learning, health, cultural activities, and participation in civil society, work life, social innovation and families. The Summer School will also address basic questions of theory and epistemology and stimulate discussion of the role of researchers and their engagement in issues...
|
Andre arrangementer maj - august
|
|
24-28 August 2020, Bolzano, Italy: Fifth International Summer School on Computer Supported Cooperative Work
Attention: Deadline for registration June 14th, 2020.
|
The CSCW Summer School provides young researchers (PhD or post-doc) with the opportunity to deepen their understanding of CSCW as a research field and community. The interaction among the participants (both teachers and students) will promote the generation of new ideas and their confrontation with the experiences they have acquired in their field research
|
|
|
|
|
Nye IMT publikationer
|
|
Bidrag til antologi - peer review
Delica, K. N. & Lau, C. B., (2020): Håndholdte indsatser – nye perspektiver på sammenhængende indsatser og deres socialt innovative potentiale i kommunalt sundhedsfremmearbejde. I: Tanggaard Andersen, P., Bech Lau, C. & Andersen, H. L. (red.): Sundhedsfremme i kommuner og lokalsamfund: Mellem forskning, planlægning og praksis. Hans Reitzels Forlag
Bidrag til tidsskrift - peer review
Larsen, L., Weber, S. S. & Wulf-Andersen, T. Ø. (2020): Asynkronitet og sortering i et accelereret uddannelsessystem. I: Dansk Paedagogisk Tidsskrift, vol. 20, nr. 1
Olesen, H. S., (2020): Sustaining Employability through Lifelong Learning: A life history Approach. I: Revistas Brasileira de Pesquisa Autobiographica. 5, 13, s. 105-123 17 s.
Olesen, H. S., (2020): Sustentar a empregabilidade mediante a aprendizagem ao longo da vida. Uma abordagem em história de vida à empregabilidade. I : Revistas Brasileira de Pesquisa Autobiographica. 5, 13, 17 s.
Ranten, M. F., Hobye, M. & Gram, N., (2020): The Implications of Using Interactive Artifacts to Bridge the Divide Between Audience and Stage in a Conventional Hall Setting. I: PARtake: The Journal of Performance as Research, vol. 3, nr. 1 (2020), PAR and Knowledge Formation.
Simonsen, J., Karasti, H. & Hertzum, M., (2020): Infrastructuring and Participatory Design: Exploring infrastructural inversion as analytic, empirical and generative. I: Computer Supported Cooperative Work, vol. 29, s. 115–151 37 s.
Visholm, S., Gaugler, D. S. & Mikkelsen, M., (2020): Space lost, space found: A psychodynamic perspective on spaces, places, architecture and furniture inside and around us. I: Organisational and Social Dynamics vol. 20, nr. 1
Bidrag til tidsskrift - redaktionelt
Bøje, J. D., Elle, B. & Larsen, L., (2020): Nye udfordringer på universitetet: Pædagogik mellem lyst og nødvendighed. I: Dansk Pædagogisk Tidsskrift, vol. 20, nr. 1, s. 5-8 4 s.
Lehn, S. & Holen, M., (2020): Læreprocesser i klinisk sygeplejerskeuddannelse: Viden og erfaringer fra projekt PÅ TVÆRS. Rigshospitalet. 240 s.
Rapport - ikke peer review
Moltke, A. & Lehn, S., (2020): ”Jeg satte ild på, fordi jeg tænkte: Nu må de da høre mig, nu må de sgu da hjælpe mig”: Erfaringer med behandlingsdom i et recoveryperspektiv. Rekvirent: SIND - Landsforeningen for psykisk sundhed
Netpublikation - ikke peer review
Cordsen, N., Dehmel, L., Kunze, J-J., Lüders, S., Niemeyer-Jensen, B., Zick, S., Jensen, C. R. & Bertling, E. (Oversætter), (2020): Ud af Komfortzonen: At åbne mulighedsrum gennem interkulturelle møder. Roskilde Universitet
Niemeyer-Jensen, B., Zick, S., Jensen, C. R. & Bertling, E. (Oversætter), (2020): Future Camps i JUMP: Andre rum, andre muligheder. Roskilde Universitet.
Niemeyer-Jensen, B., Zick, S., Jensen, C. R. & Bertling, E. (Oversætter), (2020): Hvor Skal Man Arbejde? Arbejde, liv og læring i regionen. Roskilde Universitet
Zick, S., Jensen, C. R. & Bertling, E. (Oversætter), (2020): JUMP & Bike: En lærerig cykeltur på tværs af den dansk-tyske grænse. Roskilde Universitet
Zick, S., Jensen, C. R. & Bertling, E. (Oversætter), (2020): Mobilitetsmuligheder og Mobilitetsmodeller i JUMP. Roskilde Universitet .
Zick, S., Jensen, C. R. & Bertling, E. (Oversætter), (2020): På Vej til Mobilitet? Ambivalenser og udfordringer i mobilitetsfremmende aktiviteter. Roskilde Universitet
Konferencebidrag- ikke peer review
Thomsen, T. P., (2020): Pyrolyse: Råvarer til pyrolyse og SkyClean-konceptet. Plantekongres 2020. Session 23: Biochar til sikker kulstoflagring i jorden. - Messecenter Herning, 15 s.
|
|
|
|
|
|
|
Om IMT Nyhedsbrev
|
|
Redaktør/ fotograf
Niels Hilfling Nielsen
Indslag og billeder
Næste nummer af IMT Nyhedsbrev
Deadline: Onsdag d. 10. juni 2020
Udkommer: Fredag d. 19 juni 2020
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|